Min nya Dymo Letratag label maker

Label maker dymo märkmaskin
Foto: Public Domain

Igår valde jag att köpa en märkmaskin, en Dymo Letratag, till överkomligt pris. Den som jag haft tillgång till tidigare fungerar dålig, den är nästan 15 år gammal och displayen har delvis slutat fungera av någon anledning.

Det är inte den mest avancerade modellen, men den är mer avancerad än den jag använde tidigare. Huvudsaken är att man kan läsa texten och att den fungerar. Något jag märkt är att den tyvärr har stora marginaler på sidorna vilket faktiskt gör att märktejpen kommer att ta slut fortare.

Som jag skrivit tidigare fungerar maskeringstejp och filtpenna i stort sett lika bra, men det är inte lika snyggt. Jag kommer fortsätta att använda maskeringstejp, men främst för temporär märkning. Min nya label maker kommer att användas sporadiskt för att märka upp saker med mitt namn, men också lådor och hyllor med vad som ska förvaras där. Jag såg att man också kan märka kläder med speciella märkband för textilier. Kanske vore något att testa?

Vad brukar du märka upp för något med din label maker? Har du endast använt den för att skriva ut texten Ingen reklam tack! på brevlådan eller har du märkt upp var tallrikarna ska stå i köksskåpet? Skriv gärna en kommentar med förslag på vad jag kan använda min nya leksak till.

Dela

1 svar på ”Min nya Dymo Letratag label maker”

Lämna en kommentar