En prepper i Radio: Andreas medverkan i Morgonpasset i P3

Sveriges Radio P3Andreas Karlsson medverkade idag i Morgonpasset i P3 där han ställde upp och pratade om prepping, ett fenomen som handlar om att ha förmåga att klara sig vid kriser, men också hantera vardagen. Som läsare vet du givetvis allt om vikten av en individuell krisberedskap. Om du är ny så rekommenderar jag dig att fortsätta läsa bloggen.

Under drygt 40 minuter får vi lyssna på bra faktabaserad information och svar på frågor om vad som kan hända, troligt händelseförlopp med tidsramar, och vad man som individ och familj bör ha, både i hemmet men också med sig i vardagen.

För mig som invigd var det intressant att lyssna på programledarnas reaktioner och frågor kring hur väl Sveriges Radio står sig vid exempelvis ett mer omfattande strömavbrott, eller någon annan allvarlig kris. När Andreas rättade och förklarade för Kodjo och de andra programledarna att man ska lyssna på P4, och inte P1, funderar man lite på hur det står till med den interna informationen inom public service när det gäller krisinformation.

Det var extra roligt att jag hade ett finger med i spelet kring kontakten mellan gäst och redaktionen och att det blev ett såpass bra slutresultat.

Lyssna, dela och arkivera programmet Verklighetens Prepper. Följ också @Urvaken på Twitter och läs hans blogg Urvaken.

Dela

3 svar på ”En prepper i Radio: Andreas medverkan i Morgonpasset i P3”

Lämna en kommentar