Bromma flygplats stänger på grund av Strömavbrott

Bromma Flygplats
FotoTomas Er / CC BY-SA

Tidigt i morse tillhörde jag skaran som hade Strömavbrott. Givetvis medförde det att jag varken kunde raka mig, platta håret, laga våfflor eller koka kaffe. Men som tur är hade jag 100 % kvar av batteritiden. Skämt åsido. Jag hade i alla fall ficklampa, det hade inte grannen som använde något som såg ut som en tändare.

För tillfället är det ett större avbrott i Bromma vilket också medför att all flygtrafik till och från flygplatsen är inställd. Det säger Henrik Kelfve på Swedavias pressjour till Dagens Nyheter.

Man kan tycka att en flygplats borde ha egen, fungerande, separat strömförsörjning vid strömavbrott. Det borde i och för sig också radiosändare, sjukhus och kommunhus också ha. Inte bara på pappret.

Dela

Lämna en kommentar