De fem mest lästa inläggen 2012

Det är dags att summera 2012 ur ett bloggperspektiv.

Sociala medier har betytt mycket för bloggen och antalet sidvisningar. I skrivande stund har 80 personer gillat oss på Facebook sedan lanseringen den 5 juni och 438 personer följer Twitterkontot som i dag har nästan 4 000 tweets.

Antalet sidvisningar på bloggen blev hela 65 069 under 2012. Nästan hälften av dem skedde i oktober, november och december. Majoriteten av trafiken kom från sökmotorer, bloggrannen Cornucopia?, den numer nedlagda bloggen Innan det sker och sociala medier.

1. Varför du skall ha en Bug out bag

2. Fem sätt att göra upp eld utan tändstickor

3. Checklista: Vad du bör ha i medicinskåpet

4. Introduktion till matlagring på 3 minuter

5. Paracord överlevnadsarmband

Gott nytt år och god fortsättning!

Dela

1 svar på ”De fem mest lästa inläggen 2012”

Lämna en kommentar