Fynda andras julklappar på Blocket och Tradera

Bild på auktionssajten TraderaNu är det ett bra läge för dig som håller dig till en strikt budget, folk har börjat vända sig till Tradera och Blocket för att sälja de julklappar som inte var populära och av en eller annan anledning inte har bytts ut i affären. Andra säljer av sina begagnade prylar, just för att de fått det allra senaste i julklapp och hoppas kunna få några slantar för den gamla.

Tyvärr är det inte guld och gröna skogar för dig som konsument, det är också många bedragare som vet att du vill fynda på nätet. Som alltid är det viktigt att säkerställa att du får den varan som du köpt, att du inte får hem en tegelsten i brevlådan. Har du möjlighet är det bästa om du personligen hämtar det du köper och betalar kontant. Tyvärr är det inte alltid det går, därför är det också viktigt att se personens omdöme, vilket enkelt går att göra på auktionssajten Tradera.

Har du gjort några fynd online i år som du är nöjd över, eller har du kanske haft oturen att råka ut för en bedragare? Vad gör du för att skydda dig mot bedrägeri? Skriv en kommentar här under och dela med dig av dina erfarenheter.

Dela

Lämna en kommentar