Massiv ökning av antalet besökare i oktober

Swedish Prepper logo 150x150 blackAllt fler svenskar har sökt sig till bloggen de senaste veckorna. Det beror dels på att media blivit intresserad av prepping och survivalism, men också på stormen Sandy som alla vet har orsakat stor skada och flera dödsfall i Karibien och delar av USA:s östkust. Samtidigt har jag ökat min närvaro på sociala medier, skrivit fler twitterinlägg än tidigare och börjat ta Facebook mer på allvar, vilket gjort att över 350 personer i dag följer Swedish PrepperTwitter och nästan 50 personer gillat bloggen på Facebook.

Antalet visningar per månad har vuxit från 5600 i augusti upp till 9630 i oktober. En ökning med 4030 sidvisningar sedan det gamla rekordet för två månader sedan. Min förhoppning är att många av dem som besöker bloggen får en aha-upplevelse, ser över sin privatekonomi, amorterar av eventuella kreditskulder och ser över sitt sparande. Vidare är det vikigt att Du som läsare förstår att stormar som Sandy kan slå till i Sverige, precis som Gudrun 2005 och orsaka stora skador, inte bara på skog utan också i Göteborg som delvis riskerar att stå under vatten om vattennivån höjs kraftigt.

När jag startade bloggen i december 2011 kunde jag aldrig drömma om att få så många läsare som de senaste veckorna har besökt sidan. Mitt mål, som jag tidigare har skrivit om, var, och är, att skriva ett par inlägg varje månad och försöka väcka ett intresse och undervisa den som besöker bloggen om vad en prepper är, samt varför och hur man går till väga för att bli en.

Dela

1 svar på ”Massiv ökning av antalet besökare i oktober”

Lämna en kommentar