Har du packat ned tandborsten?

Bild på tandborste i muggHar du packat ned en necessär i din bug-out-bag eller är du en av dem som glömt tandborste, tandkräm, rakhyvel, tvål, tamponger och övriga hygienartiklar? Då är du inte ensam. Vad jag har sett är det någonting som många förbiser i sin packning och iver att ha en väska som kan hjälpa dig att överleva i tre dagar, oavsett om huset brunnit ned, fyllts av vatten eller om du av någon annan orsak tvingats lämna hemmet.

En enkel sak som tandborste och underkläder kan till och med vara bra att ta med sig i sin portfölj, axelremsväska eller ryggsäck som man tar med sig till jobbet och på fritiden. Då kan man jobba, eller sova över hos någon utan att man behöver oroa sig om den saken.

Har du gjort en lista med allt du har med dig i din väska, eller har du ”allt i huvudet” som det heter? Det kan vara bra att dokumentera vad man har med sig i en mer eller mindre detaljerad packningslista. Se nu till att du inte har glömt något av det viktigaste, det är inte när du behöver någonting som du ska upptäcka att det fattas. Hur många gånger har du inte kommit fram till hotellet eller sommarstugan och märkt att just tandborsten eller trosorna inte är med?

Skriv gärna en kommentar och följ Swedish Prepper på Twitter där du får se tankar, åsikter och idéer som inte blir till blogginlägg.

Foto: Cepillo en su hábitat av Andrés Nieto Porras

Dela

2 svar på ”Har du packat ned tandborsten?”

  1. I min EDC har jag rena strumpor och rena kallingar men ingen tandborste med 2 barn upplever jag chansen/risken minimal att man spontan sover över någonstans. Men en necessär i min BOB finns det.

    Svara

Lämna en kommentar