Förslag till blogginlägg om survivalism och beredskap

Swedish Prepper logotypDet har snart gått fyra månader sedan första inlägget på bloggen. Sedan dess har jag fått många nya läsare, bland annat tack vare bloggare som Cornucopia? och Preppers. I dagsläget läser nästan 400 besökare bloggen varje månad, vilket jag är mycket tacksam för. För mig är det viktigt att ni som läsare får ut så mycket som möjligt av att läsa bloggen, det gäller inte bara information, utan också kunna knyta nya kontakter för att sprida beredskapsbudskapet vidare.

Har ni tips på ämnen ni skulle vilja veta mer om, artiklar som ni läst eller helt enkelt vill kontakta mig finns jag både på Twitter och via e-post. Ni kan givetvis också lämna kommentarer till alla blogginlägg för att bidra med era kunskaper och för att ta upp frågor som jag inte har besvarat i inlägget.

Dela

1 svar på ”Förslag till blogginlägg om survivalism och beredskap”

Lämna en kommentar