Söker forum om ekonomifrågor

Kollegieblock
Foto: e-magic | CC BY-ND

Det finns ett par internetforum för den som behöver råd och tips kring ekonoiska frågor. Dels har vi Flashback, Familjeliv som har flera underforum i ämnet, och därefter Byggahus för den som söker svar på frågor kring uppvärmning, renovering och köp av bostad.

Personligen tycker jag det är intressant att läsa diskussionstrådarna på dom olika forumen, dels för att förstå människors olika livsval, funderingar och problem. Men också för att lära mig mer om ekonomi, framför allt då specifika frågor som intresserar mig. Sällan något som kräver en examen från Handelshögskolan.

Är det något aktivt ekonomiforum som jag har missat, eller har forumaktiviteten minskat dom senaste åren till förmån för grupper på sociala medier, så som Facebook? Jag skulle gärna läsa mer om ekonomifrågor för att förstå, och kanske hjälpa, personer med allmäna ekonomiska frågor kring bostad, privatekonomi och hur man får livspusslet att gå ihop.

Skriv gärna en kommentar, ett mejl eller personligt meddelande på sociala medier med information om olika platser där ekonomifrågor diskuteras aktivt.

Dela

2 svar på ”Söker forum om ekonomifrågor”

Lämna en kommentar