Förbered dig inför domedagen den 21 december

Bild på Chichén Itzá Mexico
Foto: JimG944

Som alla vet kommer jorden att gå under i morgon, äntligen, och därför måste vi förbereda oss på att leva i en dystopisk framtid, utan den infrastruktur och det samhällssystem som vi är vana vid. Nej, självklart tror jag att vi kommer att leva på som vanligt i morgon, nästa år och i flera år framöver, förutsatt att vi är förskonade från naturkatastrofer, ekonomisk kollaps och har tillgång till olja.

Om detta är första gången som du besöker bloggen vill jag rekommendera dig att läsa de inlägg som skrivits om varför du bör ha förutsättningar för att kunna klara dig själv under en mindre kris, som vid ett strömavbrott eller snöstorm. Sverige är ett land som i dag saknar den beredskap som vi hade, bara för några år sedan. Det finns inga nationella beredskapslager med mat för dig som går hungrig, vi storhandlar varje vecka och är allt mer beroende av elektricitet och trådlösa förbindelser för att kommunicera med omvärlden och hämta information.

Läs gärna följande inlägg:

Bloggen Swedish Prepper startades för ett år sedan, målet är att du som läsare ska få kunskap om hur verkligheten ser ut, samtidigt som du får möjlighet att ta del av information som ger dig förutsättningar för att bli mindre beroende av samhällets, bristfälliga, incidentberedskap. Läs också  Twitter och Facebook för att ta del av det som inte skrivs som blogginlägg.

Dela

2 svar på ”Förbered dig inför domedagen den 21 december”

Lämna en kommentar