Hur man renar vatten – min första video

Eftersom video är ett bra komplement till en blogg tänkte jag att det var dags att ladda upp min första på YouTube. Som ni ser är det ett test och den handlar om hur man kan göra otjänligt vatten drickbart, vilka metoder man kan använda och till viss del tillvägagångssätt.

Som alltid när det är första gången finns det saker man kan förbättra, exempelvis längden mellan de olika bildrutorna. Om ni har synpunkter på videon och hur jag i framtiden kan göra ännu bättre videor kan ni skriva en kommentar.

Dela

3 svar på ”Hur man renar vatten – min första video”

  1. Appropå Katadyns filter (som väl som bäst går ner till 0.2 micron) så tar inte dom virus så bra. Det leder oss in på en kopletterande vattenrening med uv-ljus som jag evt tycker skulle platsat i videon. Katadyn 0.2um (el liknande) + uv verkar vara ett fullgott alternativ.

    Svara
  2. Helt meningslöst att lägga ut text som video. Lägg informationen i ett vanligt blogginlägg istället så man läsa i den takt man vill.

    Svara

Lämna en kommentar