Tack internet för allt jag kan!

Bild från forumet Alternativ.nuSajten Alternativ.nu är ett forum och en kunskapsbank för dem som är intresserade av att leva en alternativ livsstil med ekologisk odling, mindre konsumtion och mer självhushållning.

Jag registrerade mig nyligen på forumet och hoppas kunna utbyta information med andra medlemmar på forumet, dels för att öka mängden innehåll men också för att kunna skriva mer intressanta inlägg på bloggen med fler tips och råd på hur man kan leva ett bättre och tryggare liv.

Som Fredrik Härén sa på kunskapens dag 2007 så har kunskapsutbytet ökat tack vare internet. I stort sett allt jag har lärt mig de senaste åren kan jag tacka internet och internetanvändarna för. Tack vare bloggar, sociala medier, Youtube, forum, Wikipedia och andra internettjänster har vi i dag all världens information i våra mobiltelefoner. Vi kan lära oss vad vi vill, när vi vill och hur vi vill. Men det är viktigt att inte bara förlita sig på att tekniken alltid fungerar, kunskap har tidigare alltid vandrat ned från generation till generation. Lär dina barn och barnbarn allt du kan om dina intressen, kunskap är lätt att bära.

Dela

1 svar på ”Tack internet för allt jag kan!”

  1. Om du inte prenumererar på tidningen Åter så gör gärna det, även för mig som bor i lägenhet och i stan fungerar tidningen som inspiration och kunskapsbank. Köpte hem alla nummer och det var värt vad enda krona.

    Svara

Lämna en kommentar