Survivalism på YouTube

Survivalism på YoutubeDet bästa sättet att lära sig mer om survivaliströrelsen är dels genom att läsa olika bloggar, men framförallt genom att följa olika survivalister på Youtube. Själv lär jag mig nya saker bäst genom att någon visar det för mig så jag kan kopiera det. Video är också bra för att visa sin utrustning, förberedelser och är mer personligt än text. Här nedan skriver jag ner några av de främsta inom off-grid och survivalism på Youtube. Jag vill dock varna för att personerna i listan är amerikaner och därför följer USA:s konstitution och värnar om det andra tillägget, rätten att äga och bära vapen.

Youtube-användare att följa

Som vanligt får du gärna lämna fler förslag i kommentarerna nedan. Följ gärna min Youtube-kanal Swedish Prepper

Dela

1 svar på ”Survivalism på YouTube”

  1. Jack Spirko har rätt kloka ideér ibland.
    Brukar lyssna på hans podcast på jobbet, timmarna flyger fram och en massa nyttig information och inspiration får man på köpet!

    Svara

Lämna en kommentar