Lägesrapport: Ett halvår med Swedish Prepper

Swedish Prepper logotypEtt halvår går så fort. Bloggen var främst tänkt som en personlig utmaning för att se om jag kunde hålla mitt mål på tre blogginlägg per vecka med bra innehåll om grunerna i survivalism och hushållsekonomi och varför det är viktigt att ha ett stort skafferi och pengar på banken.

Med 64 inlägg i ryggen tycker jag att det har gått ganska bra och det är min förhoppning och mitt mål att ni det kommande halvåret kommer att se fler inlägg som ger er en tankeställare och tips på hur ni kan förbättra er vardagsekonomi. Jag vill också välkomna alla nya läsare till bloggen och hoppas att ni tycker att bloggposterna är intressanta och att ni prenumererar på nya inlägg via länkarna i högermarginalen.

För er som använder sociala medier vill jag passa på att nämna att Swedish Prepper också finns på Facebook och Twitter där länkar till det senastet inlägget självklart postas, men också information om artiklar, nyhetshändelser och dokumentärer som kan vara intressanta för er läsare.

Under de sex månader som bloggen har funnits har vi fått se en konkurs av SAAB, en allt sämre ekonomi i Europa, utsläpp av lut i Halmstad kommuns dricksvatten och ett förnyat hopp om fordonstillverkning av elbilar i Trollhätan efter att National Electric Vehicle Sweden (NEVS) köpt upp resterna av Victor Müllers misslyckade projekt.

Jag ser fram emot ytterligare sex månader med fler blogginlägg om hushållsekonomi, allmän beredskap och krisinformation. Har du förslag eller synpunkter på vad som skrivits eller ska skrivas på bloggen det kommande halvåret? Skriv en kommentar eller kontakta mig via sociala medier eller E-post.

Dela

6 svar på ”Lägesrapport: Ett halvår med Swedish Prepper”

 1. Synpunkt: fixa så man kan kommentera utan WordPress-konto. Då hade du nog fått fler kommentarer (jag vet att jag skippat kommentarer för jag inte pallade leta upp WordPress-inloggen).

  Svara
  • Du behöver inte logga in på WordPress för att kommentera. Du kan välja att fylla i ditt namn och e-postadress när du kommenterar eller använda din Facebook, Twitter eller WordPress-inloggning om du har lust.

   (Testar för att bevisa att det fungerar)

   Svara
   • Ah, okej. Nu fattar jag vad problemet är. Jag kommenterar med en epostadress som för länge sedan var kopplad till WordPress, så nu klagar den när jag använder samma epostadress utan att logga in.

    Svara

Lämna en kommentar