Vilka länkar ska finnas på resurs-sidan?

Nu i helgen påbörjade jag ett projekt att sammanställa en rad olika resurser på en gemensam sida här på bloggen. För tillfället ligger det en rad olika länkar till myndigheters och organisationers officiella webbplatser samt viktiga telefonnummer och dokument som kan vara bra att ha.

Syftet med att samla alla resurser på en sida är att ge dig som är nyfiken och intresserad av krisberedskap, eller vill utveckla din nuvarande förmåga eller kanske är i behov av att göra research för en kommande bok eller tidningsartikel enkelt ska kunna ta del av allt publicerat material som finns kring ämnet.

Även om det inte är en Wikisida skulle jag gärna vilja att du som läser bloggen är delaktig med att skapa ovan nämnda sida för att vi tillsammans ska kunna täcka in så många områden som möjligt. Om du kan skriva ett, eller flera, tips i kommentarerna så vore det jättebra. Därefter kontrollerar jag innehållet och sorterar fram de bästa länkarna och väljer bort material som är relevant för svenska läsare, som är bloggens målgrupp.

Länka gärna intressant material i bloggkommentarerna.

Dela

2 kommentarer tillVilka länkar ska finnas på resurs-sidan?

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>