Hur man renar vatten – min första video

Eftersom video är ett bra komplement till en blogg tänkte jag att det var dags att ladda upp min första på YouTube. Som ni ser är det ett test och den handlar om hur man kan göra otjänligt vatten drickbart, vilka metoder man kan använda och till viss del tillvägagångssätt.

Som alltid när det är första gången finns det saker man kan förbättra, exempelvis längden mellan de olika bildrutorna. Om ni har synpunkter på videon och hur jag i framtiden kan göra ännu bättre videor kan ni skriva en kommentar.

Dela

3 kommentarer tillHur man renar vatten – min första video

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>